Curs Kineziologie aplicata

Ditaro International

si

CENTRUL DE PREGATIRE PROFESIONALA “Alexander’s”

Va invita sa participate sa Atelierul de lucru cu titlul:

“KINEZIOLOGIE APLICATA”

Care se va desfasura in perioada

17-18 octombrie 2009, in Bucuresti.

Descoperita in 1964 de catre George Goodheart, un cunoscut chiropractician din Detroit (SUA), "Kineziologia aplicata”permite operatorului sa evidentieze si sa corecteze "dezechilibrele energetice” structurale, metabolice si psihice ale unei persoane utilizand "Testele Musculare”.

"Testul Muscular” consta in aplicarea unei presiuni usoare si active asupra muschiului ce trebuie examinat; acesta, prin aceasta stimulare, poate avea o reactie "slaba”, "normala" sau "puternica”.Aceste variatii ale posibilelor reactii sunt echivalentele unei functii hipo-, normalo- sau hiperenergetice a organului si a meridianului corespunzator muschiului testat, conform unei triade codificata ca "muschi – organ – meridian”.

Extrem de simpla, rapida, practica, de incredere, eficienta, economica, fara contraindicatii sau efecte secundare, non-invaziva, Kineziologia Aplicata ne ofera "in direct” un "bio-feedback” personal non-instrumental.

Daca in urma acestei examinari apar cazuri de dezechilibru, doctorul in kineziologie le poate corecta si cauzele, nu doar efectele, prin tehnici manuale potrivite cu alegeri, modalitati si prioritati ce pot fi mereu verificate cu ajutorul testului muscular.

Astfel, echilibrarea energetica este strans legata de necesitatile individuale reale ale corpului: ex. un muschi care in urma testului a reiesit ca fiind slab, prin corectarile corespunzatoare se intareste.

Muschiul nu se testeaza niciodata pentru forta sa intrinseca, ci pentru capacitatea sa continua de a primi "energie” in timpul stimularii fizice, verbale, emotionale sau de alt tip.Nu se focalizeaza niciodata pe simptome specifice, ci se evidentiaza si se corecteaza dezechilibre din intregul "Sistem” al persoanei!

Atelierul va fi sustinut de Dr. Stanislao Aloisi - Italia

Mentionam ca evenimentul va fi creditat de catre Colegiul Medicilor cu 9 credite de educatie Medicala Continua.

Pentru conditii de inscriere si detalii nu ezitati sa ne contactati la :

Tel: 021.315.30.50 / 0730.03.15.73

E-mail : info@ditaro.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu